Розпочато реєстрацію на онлайн курс щодо впровадження вимог харчового законодавства у харчоблоках закладів освіти!
Які вимоги харчового законодавства до організації харчування в закладах освіти? Як раціонально розподілити обов’язки між усіма зацікавленими організаціями? Як правильно організувати та вести документування? Програми-передумови (гігієнічні вимоги) – як впровадити і хто за що відповідає? З яких виробничих зон складається харчоблок у закладах загальної середньої освіти? Які саме харчові продукти визначені як алергени? При якій температурі води миється кухонний посуд, чашки (стакани), столові прибори й кухонний інвентар?
Про всі нюанси організації шкільного харчування в закладах освіти Ви можете дізнатися під час проходження курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства»: https://bit.ly/46Y1Ibj
Це буде цікаво як для керівників закладів освіти та працівників харчоблоків, так і для батьків, які цікавляться системою шкільного харчування.
Курси розроблені Держпродспоживслужбою, Мінагрополітики та європейським проєктом EU4SaferFood.
Джерело: Чугуївське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області.